• Pénzügyi tervezés folyamata
  Pénzügyi tervezés folyamata

  A piacon egyedülálló módon azt valljuk, hogy ne csak a szerződéskötésig tartson a tanácsadó kapcsolatot ügyfelével, hanem a kapcsolattartás igazából onnan kezdődjön.

  Bővebben...
 • Tervezői szolgáltatások
  Tervezői szolgáltatások

  Nálunk Ön van a középpontban! Megkeressük az Ön céljainak és pénztárcájának legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Élettervezés
  Élettervezés

  Az élettervezés mindenkinél mást jelent. Ha a pénzügyi megközelítést vesszük alapul, az élettervezés egy híd, amely összeköti életünk céljait pénzügyi terveinkkel. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés
  Pénzügyi tervezés

  Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek! Ezért egy biztos alapokon nyugvó, átgondolt pénzügyi tervre van szükség és a megfelelő pénzügyi eszközökre.

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Pénzügyi tervezés
 • Pénzügyi tervező

Miért van szükségem pénzügyi tervező szakemberre?

penzugyi tervezoSokan csak akkor fordulnak tervezőhöz, ha már pénzügyeik „lebetegedtek": nehezükre esik a törlesztés, jövedelmük csökkent vagy befektetéseik elkeserítő eredményt mutatnak, nyugdíjkilátásaik rosszak vagy gyerekeik jövője bizonytalan.

Ilyenkor sürgős beavatkozásra van szükség, ahol a pénzügyi tervező szakember diagnózist készít és mérlegeli a lehetséges, hosszútávon is felelősséggel vállalható gyógymódokat.

Sokan pénzügyeik elhanyagolásával életminőségüket akaratlanul is rontják: kisebb nyugdíj, lakás, alacsonyabb befektetési hozamok várják magasabb költségek és kockázatok mellett, és erről évekig, évtizedekig nem is tudnak.

A tervező szakember bemutatja pénzügyeik valós állását és várható alakulását, lehetséges forgatókönyveit és így döntési helyzetbe hozza megbízóját.

Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek: jobb ellátásokat, több szabadidőt, a gondoskodás örömét családtagjainkról, a családi vagyon gyarapítását.

Vannak, akik hisznek az „öngyógyításban” és megpróbálják felvenni a versenyt a jól képzett és gyakorlott pénzügyi szakemberekkel, leggyakrabban kevés sikerrel, de gyakran saját helyzetükön rontva.

A pénzügyi tervező szakember segítsége és szakértelme mellett is mindig az ügyfél dönt, érdemes tehát szakszerű és tisztességes megoldásokat mérlegelnie.

És végül vannak, akik meg akarják spórolni a jó szakember árát. Ez a gondolat az első rossz befektetésig, drága hitelig, elmaradt kártérítésig tűnik jó ötletnek és sokszor évek múltán derül fény az elmulasztott pénzügyi lehetőségekre vagy lépésekre.

Pénzügyei tervezését bízza pénzügyi tervező szakemberre!

Ha ez a kérdés egy picit is elgondolkodtatta, vegye fel a kapcsolatot velünk,
kérjen egy objektív, független szakvéleményt és egy díjmentes konzultációt!

Jelentkezzen itt!