• Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Rendezvények
 • Prémium Aktív Allokáció

Biztonság, hozam, profi háttérelemzés...

Prémium Aktív Allokáció befektetési szolgáltatás,

hogy a pénze biztonságban gyarapodjon...

 

Ha olyan befektetési lehetőségre vágyik, mely a biztonságot helyezi előtérbe,

ha a mindenkori folyószámlakamatoknál magasabb eredményt vár el,

ha fontos Önnek az intézményi garancia,

ha szeretné irányítani pénzügyi jövőjét,

 akkor ezt a pénzügyi megoldást Önnek találták ki!

 

Most egy olyan befektetési szolgáltatást mutatunk be Önnek, mely eddig csupán már meglévő ügyfeleink számára prémium lehetőségként volt elérhető!

 

Hogyan működik a Prémium Aktív Allokáció befektetési szolgáltatás?

Ha Ön emellett a befektetési megoldás mellett dönt, akkor megtakarítása egy értékpapír számlára kerül, ahol befektetési alapok széles köréből válaszhat. Másrészt, hogy Ön mindig a lehető legjobb döntést tudja meghozni befektetésével kapcsolatban, kap egy befektetési döntést támogató rendszert is, ami egyfajta útmutatóként szolgál.

A konstrukció alapját neves liechtensteini, svájci és osztrák vagyonkezelő cégek befektetési startégiájának mintájára kialakított modell adja. Ennek lényege, hogy ez a rendszer figyelembe veszi a tőkepiacok értékeltségét, a kockázatvállalási hajlandóságot és a különböző piaci tendenciákat, trendeket.

Így Ön körültekintő technikai elemzéseken alapuló előrejelzést kap, mely támogatja Önt a legjobb befektetői döntés meghozatalában! Egy olyan útmutatást, mely neves független személyi bankárok és pénzügyi elemzők szakvéleménye alapján készült. Rendelkezésére bocsájtunk egy átlátható, könnyen kezelhető online felületet, ahol kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb befektetési alapokat.

Szolgáltatásunk részeként egy mintaportfóliót is kialakítottunk, melyet megosztunk Önnel. Ha ebben változtatást hajtunk végre, úgy erről Ön telefonon, személyes hívás keretében, pontos információt kap. Ha ezzel egyetért, akkor ez alapján Ön a saját online felületén a szükséges változtatásokat elvégezheti. Szükség esetén munkatársaink telefonon segítenek a technikai kivitelezésben, azonban a módosításokat el nem végezhetik, illetve konkrét javaslatot a változtatásra nem tehetnek.

Jelentkezzen itt!

Mi történik a pénzemmel?

A maximális biztonság érdekében befektetése a futamidő nagy részében pénzpiaci vagy egyéb tőkevédett alapban tartózkodik. Innen csak pár hetes, maximum 1 hónapos rövid időszakokra kerül át alulértékelt dinamikus alapokba, hogy 1-7 % hozam realizálása után ismét visszakerüljenek a tőkevédett alapokba. Ahogy már említettük portfóliójának átrendezésére kizárólag fundamentális, és technikai háttérelemzések alapján kerülhet sor, hogy semmiképp se maradjon ki az árfolyamemelkedésekből és az ebből fakadó nyereségből.

Ízelítő a Prémium Aktív Allokáció befektetési szolgáltatás tartalmából...

 • Értékpapír számla, ahol befektetési alapok széles köréből választhat.
 • Befektetési döntéshozó támogatási rendszer, mely körültekintő technikai elemzéseken alapul.
 • Mintaportfólió, melyet neves független személyi bankárok és pénzügyi elemzők állítottak össze.
 • Rendszeres naprakész információk a befektetési döntésekhez.

Egy hasznos BÓNUSZ ajándékba

Mivel nem mindenki született pénzügyi gurunak, ezért felajánlunk Önnek egy díjmentes portfólió átvizsgálást, mely során összegyűjtjük jelenlegi pénzügyi helyzetének erősségeit, gyenge pontjait és kockázatait, valamint meghatározzuk, hogy az Ön céljainak elérése érdekében milyen pénzügyi lépéseket kell tenni.

Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban. Egy független szakembergárda véleménye sose árt!

Ha szeretné kihasználni a Prémium Aktív Allokáció befektetési szolgáltatásban rejlő lehetőségeket,

jelentkezzen egy személyes pénzügyi konzultációra!

 

Jelentkezzen itt!

redarrow

Név *
Kérjük, adja meg a nevét!
Település *
Kérjük, adjon meg egy településnevet!
Az Ön e-mail címe *
Kérjük, adjon meg egy létező e-mail címet!
Az Ön telefonszáma *
Kérjük, adjon meg egy telefonszámot!
Résztvevők száma: *
Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül!