• Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Rendezvények
 • Takarékossági Világnap

Takarékossági Világnap

Kiemelt támogatók:

penzakademia

garfield2 

Penz Navigator header1jovoiskola-emblema

Támogatók:

tamogatok1

Ha Önnek is fontos a gyermekek pénzügyi nevelése,
akkor jó helyen jár...

Sok szülőtől kaptuk azt a kérdést, hogy mit kellene tennie ahhoz, hogy gyermeke jobban bánjon a pénzzel, mint saját maga? Ezért is fogadtuk el nagy örömmel az RTLKlub meghívását, hogy választ adjunk többek között arra a kérdésre is, hogyan és mikor kezdjünk beszélgetni a pénzről a gyerekkel.

Szintén ebből a célból fogtunk össze a Garfield magazinnal, hogy minél több kíváncsi gyermek ismerkedjen meg a pénzkezelés alapjaival. Mert nem elég pusztán halat adni a gyermekünknek, meg is kell tanítani őket halászni! 

Keresse az újságárusoknál a Garfield magazint, melyben gyermeke kéthavonta játékos pénzügyi feladványokkal is találkozhat, ami az első lépés lehet a sikeres anyagi jövő felé vezető úton!

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy október  31.-én a Takarékossági Világnap alkalmából immár második alkalommal rendeztük meg a
Takarékossági Családi napot!.

Tekintse meg a Takarékossági Családi nap összefoglalóját:.

ZSÁKOLD BE A ZSEBPÉNZT családi napot második alkalommal rendeztük meg, ahol nemcsak a szülők, hanem gyermekeik is megtanulhatták a pénzkezelés alapvető szabályait. Mialatt a SZÜLŐK elengedhetetlen takarékossági tippekkel és zsebpénz trükkökkel ismerkedtek meg, addig a GYEREKEK figyelmét a malacperselytől kezdve a játékos pénzügyek felé fordítottuk.

Mert nem lehet elég korán kezdeni...!.

Nagy fába vágtuk a fejszénket, mert a gyermekeknek szervezett játszóház mellett azt vállaltuk, hogy gyakorlatias játékokkal és vetélkedőkkel ismertetjük meg a legkisebbeket is a pénzügyek alapjaival. Emellett hasznos előadásokat tartottunk a szülőknek, melyekben hallhattak takarékossági tippeket, zsebpénz-beosztási tanácsokat, illetve információkat, hogy hogyan készüljenek fel anyagilag a felsőoktatás és az életkezdés várható költségeire.

Ha lemaradt volna...

Nézze meg az I. Takarékossági Családi Nap összefoglalóját:

Egy kis ízelítő a programokból: garfield1

A különböző pénzügyi társasjátékok, a gazdálkodj okosan és a cash flow játék mellett a gyermekek felejthetetlen perceket szereztek az ugrálóvárban, s sokukra még szüleik sem ismertek rá, mikor felálltak az arcfestő asztalától! Sokan vattacukorral a kezükben játszottak, többen pedig a társasjátékokban mélyedtek el. A gyermekek örömére ott volt személyesen Garfield és Dörmögő Dömötör is! A jutalom sem maradhatott el, a legjobbak csokipénzzel gazdagodhattak.

Bár a gyerekeké volt a főszerep, a szülők sem maradtak programok nélkül. Az előadások során olyan elengedhetetlen témákról hallhattak hasznos tanácsokat, mint például a zsebpénz beosztása, a családi pénzügyi tervezés alapjai, különböző ötletes takarékossági tippek és a felkészülés a felsőoktatás költségeire. Nem mindegy, hogy milyen mintát tanul meg a gyerek a családban, hiszen a várható felsőoktatási költségekre való anyagi felkészülés egyre inkább a szülők felelőssége és feladata.

Meglepetésvendéget is hívtunk a gyerekek nagy-nagy örömére. Sztárvendégünk Bíró Eszter előadóművész, énekes, filmszínész, musical színész volt, aki több zenei stílusban és különböző színpadokon is otthonosan mozog. Bíró Eszter nemcsak a rendezvény megnyitását vállalta, hanem néhány dalos ízelítőt is adott a kifejezetten gyerekeknek szóló Állati Zenés ABC című műsorából!

Ha szeretne többet megtudni a gyermekek pénzügyi neveléséről és a takarékosságról, vegyen részt egy díjmentes kozultáción!

Kérjük, regisztráljon itt!

Név (*)
Kérjük, adja meg a nevét!
Település *
Kérjük, adjon meg egy településnevet!
Az Ön e-mail címe (*)
Kérjük, adjon meg egy létező e-mail címet!
Az Ön telefonszáma (*)
Kérjük, adjon meg egy telefonszámot!
Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül!
Spamvédelem: Spamvédelem:
  Új kód kéréseÉrvénytelen kód!
Kérjük, adja meg az itt látható számokat!