• Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...

Cégátvilágítás

Egy cég nyereségességét több tényező befolyásolja, mint például a személyzetkezelés, szervezés, marketing, értékesítés, pénzügyek, menedzsment stb.

A cég szervezeti struktúrájának, személyzetének, pénzügyeinek és teljes működésének átvizsgálása során fellelhetők olyan pontok, amelyeknek a javításával komoly eredmény érhető el a teljes cég költségstruktúrájában. Az adatok feldolgozása során kimutatásra kerülnek azok a pontok és folyamatok a cég működésében, amelyek ténylegesen okozzák a cég előrehaladását, illetve azok a pontok is, amelyek jelenleg akadályozzák azt.

A cégátvilágítás során szakmai munkát végzünk, melynek célja, hogy megmutassuk, hogyan tud a cég növelni hatékonyságon:

 • Felmérjük a cég jelenlegi helyzetét, erősségeit, gyengeségeit, piaci pozícióját a versenytársakhoz képest, illetve jövőbeli céljait, szükségleteit, igényeit.
 • Elemezzük a cég útját a jelenlegi helyzetéig, s átvizsgáljuk a meglévő pénzügyi megoldásokat (bankszámlák, hitelek, biztosítások stb.). Tájékoztatást adunk ezen konstrukciók ár-érték arányairól, s a pénzpiacon elérhető lehetőségekről.
 • Kitérünk a finanszírozás kérdéseire is, illetve a pályázati lehetőségekre.
 • Átvizsgáljuk a könyvelési dokumentumokat és készítünk egy céganalízist.
 • Az analízis során kitérünk adóoptimalizálási lehetőségekre is, illetve átnézzük a bérezési struktúrát, illetve a cafeteria rendszert. A vizsgálat célja a hatékonyságnövelés!
 • A cégátvilágítás során arra törekszünk, hogy ügyfeleink konkrét kérdéseire adjunk konkrét válaszokat, amelyek hozzájárulhatnak a cég jövőbeli fejlődéséhez.
 • Mindig megnézzük, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz a tulajdonos(ok) pénzügyei és a cég pénzügyei.
 • A céganalízisben módszeresen végigmegyünk egy kérdéssoron és a válaszok alapján összeállítunk egy elemzést, amiben rámutatunk, mit csinál jól a cég és mi az, amin változtatni szükséges. Ezen kívül javaslatokat teszünk, hogy a cégvezetés hogyan hozza ki a legtöbbet a cégéből.
 • Az átvilágítást követően összefoglaló javaslatokat teszünk, s megfogalmazzuk a szükséges változtatásokat is. Az elemzést és a javaslatokat nyomtatott vagy elektronikus formában a cégvezető rendelkezésére bocsátjuk.

Árak és Díjak

Szakembereink az átvilágítás soran az ügyfél megbízásából járnak el, az ő érdekét képviselik.

Szolgáltatás Ár
Igényfelmérés, előzetes konzultáció Díjmentes
Szakvélemény meglévő pénzügyi szerződésekről 5 000 Ft / szerződés
Cégátvilágítás 94 500 Ft
Felülvizsgálat és időszaki konzultáció (2 órás időtartamban) 32 500 Ft / alkalom
Hosszú távú együttműködés Sikerdíj alapján, egyedi megállapodás szerint

Fenti szolgáltatások árai nettó árak. Az árak iránymutató jellegűek, azaz egyedi megállapodás alapján változhatnak, mértékük igazodik a megbízás tartalmához.

Ha ez a kérdés egy picit is elgondolkodtatta, vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen egy objektív, független szakvéleményt és egy díjmentes konzultációt!

Jelentkezzen itt!

cegatvilagitas