• Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...

Cégátvilágítás

Egy cég nyereségességét több tényező befolyásolja, mint például a személyzetkezelés, szervezés, marketing, értékesítés, pénzügyek, menedzsment stb.

A cég szervezeti struktúrájának, személyzetének, pénzügyeinek és teljes működésének átvizsgálása során fellelhetők olyan pontok, amelyeknek a javításával komoly eredmény érhető el a teljes cég költségstruktúrájában. Az adatok feldolgozása során kimutatásra kerülnek azok a pontok és folyamatok a cég működésében, amelyek ténylegesen okozzák a cég előrehaladását, illetve azok a pontok is, amelyek jelenleg akadályozzák azt.

A cégátvilágítás során szakmai munkát végzünk, melynek célja, hogy megmutassuk, hogyan tud a cég növelni hatékonyságon:

 • Felmérjük a cég jelenlegi helyzetét, erősségeit, gyengeségeit, piaci pozícióját a versenytársakhoz képest, illetve jövőbeli céljait, szükségleteit, igényeit.
 • Elemezzük a cég útját a jelenlegi helyzetéig, s átvizsgáljuk a meglévő pénzügyi megoldásokat (bankszámlák, hitelek, biztosítások stb.). Tájékoztatást adunk ezen konstrukciók ár-érték arányairól, s a pénzpiacon elérhető lehetőségekről.
 • Kitérünk a finanszírozás kérdéseire is, illetve a pályázati lehetőségekre.
 • Átvizsgáljuk a könyvelési dokumentumokat és készítünk egy céganalízist.
 • Az analízis során kitérünk adóoptimalizálási lehetőségekre is, illetve átnézzük a bérezési struktúrát, illetve a cafeteria rendszert. A vizsgálat célja a hatékonyságnövelés!
 • A cégátvilágítás során arra törekszünk, hogy ügyfeleink konkrét kérdéseire adjunk konkrét válaszokat, amelyek hozzájárulhatnak a cég jövőbeli fejlődéséhez.
 • Mindig megnézzük, hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz a tulajdonos(ok) pénzügyei és a cég pénzügyei.
 • A céganalízisben módszeresen végigmegyünk egy kérdéssoron és a válaszok alapján összeállítunk egy elemzést, amiben rámutatunk, mit csinál jól a cég és mi az, amin változtatni szükséges. Ezen kívül javaslatokat teszünk, hogy a cégvezetés hogyan hozza ki a legtöbbet a cégéből.
 • Az átvilágítást követően összefoglaló javaslatokat teszünk, s megfogalmazzuk a szükséges változtatásokat is. Az elemzést és a javaslatokat nyomtatott vagy elektronikus formában a cégvezető rendelkezésére bocsátjuk.

Árak és Díjak

Szakembereink az átvilágítás soran az ügyfél megbízásából járnak el, az ő érdekét képviselik.

Szolgáltatás Ár
Igényfelmérés, előzetes konzultáció Díjmentes
Szakvélemény meglévő pénzügyi szerződésekről 5 000 Ft / szerződés
Cégátvilágítás 94 500 Ft
Felülvizsgálat és időszaki konzultáció (2 órás időtartamban) 32 500 Ft / alkalom
Hosszú távú együttműködés Sikerdíj alapján, egyedi megállapodás szerint

Fenti szolgáltatások árai nettó árak. Az árak iránymutató jellegűek, azaz egyedi megállapodás alapján változhatnak, mértékük igazodik a megbízás tartalmához.

Ha ez a kérdés egy picit is elgondolkodtatta, vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen egy objektív, független szakvéleményt és egy díjmentes konzultációt!

Jelentkezzen itt!

cegatvilagitas