• Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...

Alapértékek

alapertekek1. Függetlenség és objektivitás

Tanácsadóink teljesen független, piacsemleges és szektorsemleges tanácsadást végeznek. Mivel cégünknek nincs tulajdonosa a pénzintézetek között, nincs elkötelezve egyik pénzintézet felé sem. Így objektív módon, és teljes piaci rálátással dolgozunk. Csak a tanácsadói függetlenség teremtheti meg az objektivitás alapját. Így mi mindig az Ügyfeleink oldalán állunk.

2. Szakmai kompetencia
Tanácsadóink egyedülállóan magas szintű képzési rendszerben kapják az oktatást. A szakképzés és a vizsgáztatás menetében nemzetközi hírnevű oktatási partnerek és a magyar pénzügyi szektor neves személyiségei és intézményei vesznek részt, a képzési rendszer pedig megfelel az Európai Unió direktíváinak. Amerikai-svájci know-how képezte az alapokat a képzési rendszer kidolgozásánál, mely belső tankönyvrendszert és e-learning megoldásokat is használ.

3. Személyre szabott tanácsadás
Mivel eltérő emberek vagyunk, így eltérő igényekkel rendelkezünk. Ezért egyénre szabott pénzügyi analízist végzünk, mely tartalmazza a szükségletek feltárását, s az ezen alapuló cél- és forrásmenedzselést, a pénzügyi életpálya-tervezést, valamint a pénzügyi kultúra elemzését és a rizikóelemzést. A tanácsadási folyamat során mindig cél a nyereség optimalizálás és a kockázat minimalizálás.

4. Optimalizálás
Ügyfeleink teljes pénzügyi portfolióját (hitelek, biztosítások, megtakarítások stb.) díjmentesen szakértői vizsgálat alá vonjuk, optimalizáljuk, s ennek eredményeként átlagosan 50 %-ban anyagi előnyt realizálunk részükre. Így a legtöbb esetben úgy tudunk kézzel fogható előnyöket vagy anyagi megtakarítást elérni, hogy ezzel nem terheljük Ügyfeleink pénztárcáját, csak átcsoportosításokra teszünk javaslatot. A meglévő, illetve konvertált szerződéseket folyamatában és rendszerében kezeljük.

5. Exkluzivitás
Ügyfeleink olyan exkluzív megoldásokat kapnak, melyek máshol nem elérhetőek, vagyis kizárólagosságot élveznek. Ez külön előnyöket, egyedi termékeket, más alapokat és exkluzív bónuszrendszereket jelent, mely során ügyfeleink évente külön jóváírásokat kapnak. Feladat a minőség fenntartása mindenek felett: minőségi tanácsadás és ügyfélkiszolgálás.

6. All financial service
Teljes körű pénzügyi szolgáltatási rendszer. Ügyfeleink rendelkezésére állunk bármilyen pénzügyi kérdésben. Mivel az életben folyamatosan jelennek meg új helyzetek és igények, ezért filozófiánk, hogy Ügyfeleinket hosszú távon szolgáljuk, vagyis a jövőben jelentkező bármilyen pénzügyi kérdéssel nyugodtan forduljanak szakértőinkhez. Ezt a szolgáltatást a cégcsoporton belüli szakosodás teszi lehetővé, melynek során az egységek szinergiában dolgoznak együtt. Ügyfeleink részére a kiválasztott pénzügyi megoldások teljes körű szerződés-lebonyolítását gondosan elvégezzük, majd a dokumentációkat személyesen átadjuk. Ez az egész folyamatra kiterjedő személyes kapcsolat szolgáltatási minőségünk egyik alappillére.

7. Folyamatmenedzselés
Aktív utánkövetési rendszer kíséri figyelemmel az adott termékek és az azzal összefüggő piaci kondíciók alakulását és segít a mindenkori helyes döntés meghozatalában. A folyamatos fejlődés és a pénzintézetek közötti verseny kiéleződése azt eredményezi, hogy szükség van az asszisztenciára és a folyamatmenedzselésre, vagyis hogy Ügyfeleink kezében mindig az aktuálisan legjobb pénzügyi megoldás legyen.

+ 1. Innováció
Szakembereink figyelemmel kísérik a piaci változásokat és folyamatosan aktualizálják az ajánlott termékpalettát. Folyamatosan figyelik a nyugat-európai pénzügyi folyamatokat és változásokat, így élen járunk a termékfejlesztésben. Ez lehetővé teszi, hogy mindig egy lépéssel a piac előtt legyünk, s első kézből adoptáljuk Magyarországra az újdonságokat. Az innovációk új értéket teremtettek a családok és vállalkozások részére.