• Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...

Karrier

 • Váltani szeretne?
 • Bizonytalannak érzi munkahelyét?
 • Netán úgy gondolja, nem értékén kezelik a személyiségét?
 • Szeretne többletjövedelmet?
 • Vagy egyszerűen csak érdeklődik a pénzügyek felé, s szeretne egy új szakmát tanulni?

Tanácsadóink a komplex és hosszú távú gondolkodást helyezik előtérbe – így nem pusztán szakmai és anyagi karriert kínálunk, hanem egyfajta minőségi és szabadabb életmódot is.

Rugalmas indulás, könnyített szakmakezdés, mentori támogatással

Amennyiben leendő munkatársunk megfelel a felvételi követelményeknek, lehetőséget biztosítunk mind a rész- mind a főmunkaidős területeken. Szakmai képzéseink révén felépítjük munkatársaink elméleti tudását, melynek gyakorlati alkalmazásához tapasztalt tanácsadóink személyes mentorként segítik hozzá leendő kollégáinkat. Az indulást követően a szakmai képzés folyamatos, s munkatársaink szisztematikusan építik fel szakmai kompetenciájukat. A gyakorlati elemzés és tanácsadás során pedig folyamatos kontroll mellett fokozatosan tanulják meg a szakmát a gyakorlatban is. Képzéseinken való részvétellel munkatársaink elsajátíthatnak egy olyan pénzügyi kultúrát és tudást, amely lehetővé teszi, hogy életük pénzügyileg tervezett, biztonságot és nyugalmat adó, minőségi lét legyen.

Kiemelkedő kereset, karrierlehetőségek

Az előrejutás nem a véletlen vagy a szerencse kérdése, hanem teljesítményalapon, eredményorientáltságot követve, az elemzői, tanácsadói tevékenység minőségi és mennyiségi mutatói alapján dől el. Amennyiben leendő munkatársunk rendelkezik a megfelelő hozzáállással, tanulni és fejlődni akarással, s természetesen időt és energiát fordít tevékenységére, akkor képzési- és a karrierrendszerünk objektív felépítése gondoskodik a szakmai és anyagi előrelépésről. A karrierben történő előrehaladás során több szakmai irány kínálkozik munkatársaink előtt, melyekre specializálódhatnak. Akit inkább a vezetői pálya vonz, annak lehetőséget biztosítunk a vezetői kompetencia felépítésére és a vezetői érvényesülésre. A rendszerben a megfelelő szakmai tapasztalatok megszerzését követően, az egyéni képességek és vágyak határozzák meg az előrelépés irányait. Erre a hivatásra kiemelkedő jövedelem jellemző, mely a szakmai előrelépéssel és a növekvő teljesítménnyel arányosan emelkedik.

Társadalmilag fontos feladat, elismerés és kellemes közösség

Pénze nem mindenkinek, de pénzügyei mindenkinek vannak – tartja a mondás. A független pénzügyi elemző, tanácsadó szerepe a jelenlegi – dinamikusan változó – gazdasági környezetben felértékelődik. Aki elfogadja ezt a tudást, hosszú távú értékeket tud teremteni családja és környezete számára. Pénzügyeink megfelelő kezelése nemcsak ügyfelünknek előnyös, hanem a nemzetgazdaság és az ország fejlődésére is pozitívan hat. Ennek következtében tanácsadóink életében is hosszú távú értékek jelentkeznek. Az ember átlagosan élete harmadát, felét a munkájával tölti, ezért nagyon fontos, hogy ezt kellemes környezetben és jó érzésekkel, lelkesedéssel tehesse meg! Erre kiemelt figyelmet fordítunk, így leendő munkatársaink egy építő közösségbe kerülnek.

Küldje el önéletrajzát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, hogy megismerhessük Önt, s lehet, hogy ezzel a pár kattintással megváltoztatja egész életét!

karrier copy