• Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Tervezői szolgáltatások
  Tervezői szolgáltatások

  Nálunk Ön van a középpontban! Megkeressük az Ön céljainak és pénztárcájának legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.

  Bővebben...
 • Élettervezés
  Élettervezés

  Az élettervezés mindenkinél mást jelent. Ha a pénzügyi megközelítést vesszük alapul, az élettervezés egy híd, amely összeköti életünk céljait pénzügyi terveinkkel. 

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés folyamata
  Pénzügyi tervezés folyamata

  A piacon egyedülálló módon azt valljuk, hogy ne csak a szerződéskötésig tartson a tanácsadó kapcsolatot ügyfelével, hanem a kapcsolattartás igazából onnan kezdődjön.

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés
  Pénzügyi tervezés

  Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek! Ezért egy biztos alapokon nyugvó, átgondolt pénzügyi tervre van szükség és a megfelelő pénzügyi eszközökre.

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Minősítések
 • Egyéb szakmai szervezetek

Egyéb szakmai szervezetek

pénzügyi tervezésFPA (Financial Planning Association) – Az FPA a pénzügyi tervezők amerikai szervezete, amely a világon nemcsak a legnagyobb, hanem a legkomolyabb múlttal rendelkező pénzügyi tervező közösség. A szervezet tagjainak száma meghaladja a 40 000 főt, akik a világ több mint 30 országában képvisel az FPA által megfogalmazott elveket.

 

pénzügyi tervezésCIFA (Convention of Independant Financial Advisors) – A 2001-ben létrehozott svájci nonprofit alapítvány az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsa (ECOSOC) által egyedüliként elismert un. nem kormányzati szervezet (NGO). Célja a független pénzügyi tanácsadók érdekvédelme nemzetközi szinten.;

 

pénzügyi tervezésEFPA (European Financial Planning Association) – Az EFPA az első olyan európai civil szervezet, mely az iparág által elfogadott szakmai, képzési, számonkérési és etikai sztenderdeket alakított ki a pénzügyi szolgáltatással foglalkozó szakemberek részére. Az EFPA a legnagyobb és legmegbecsültebb szakmai képesítő és sztenderdalkotó szervezet a pénzügyi tervezés és tanácsadás területén Európában, továbbá az első olyan európai szervezet, amely kinyilvánított céljaként tűzte ki az európai pénzügyi szolgáltatási szektor szakmai színvonalának fejlesztését.