• Pénzügyi tervezés folyamata
  Pénzügyi tervezés folyamata

  A piacon egyedülálló módon azt valljuk, hogy ne csak a szerződéskötésig tartson a tanácsadó kapcsolatot ügyfelével, hanem a kapcsolattartás igazából onnan kezdődjön.

  Bővebben...
 • Élettervezés
  Élettervezés

  Az élettervezés mindenkinél mást jelent. Ha a pénzügyi megközelítést vesszük alapul, az élettervezés egy híd, amely összeköti életünk céljait pénzügyi terveinkkel. 

  Bővebben...
 • Tervezői szolgáltatások
  Tervezői szolgáltatások

  Nálunk Ön van a középpontban! Megkeressük az Ön céljainak és pénztárcájának legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés
  Pénzügyi tervezés

  Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek! Ezért egy biztos alapokon nyugvó, átgondolt pénzügyi tervre van szükség és a megfelelő pénzügyi eszközökre.

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...

Bemutatkozás

penzugyi tervezesPénzügyi tervezés = élettervezés
avagy hogyan szabaduljunk az ügynökök markából...

„Pénze nem mindenkinek, de pénzügyei mindenkinek vannak” – tartja az örökérvényű mondás. Vannak emberek, akik odafigyelnek a pénzügyeikre, ők ennek előnyeit élvezik, s vannak, akik ezzel nem foglalkoznak, s ezzel számos előnyről lemondanak. Mai felgyorsult világunkban oda kell figyelnünk pénzügyi döntéseinkre, mivel ezek a döntések kihatással vannak életünk minden egyes területére. Ma egy olyan ember, aki nem foglalkozik hivatásszerűen pénzügyekkel, átlagosan három pénzügyi döntést hoz meg naponta. Mivel minden döntésünk sok kicsi döntés végeredménye, elég csak egy apró döntést nem körültekintő módon meghozni ahhoz, hogy tévútra kerüljünk.
Jellemző-e a mai modern pénzügyi termékekre, hogy nagyon könnyen és egyszerűen értelmezhetők? Nem igazán... Kell-e egyáltalán ezzel foglalkoznunk? Nézzük meg a tényeket.
Az emberek 70%-a ma nem abban az otthonban él, melyben le szeretné élni az életét. Álmokkal még csak rendelkeznek, de konkrét céljaik – a stratégikus megvalósítás helyett – homályba vesznek. Nem kis feladat ma kiválasztani a legmegfelelőbb hitelkonstrukciókat. Egy hitelt nem felvenni nehéz, hanem visszafizetni…

Gyermekeink jövője a mi kezünkben van! Mi hozunk egy döntést arról, hogy milyen jövőt szánunk nekik. Egy oktatási pénzügyi alap felépítése ugyanis mindig a szülő feladata és felelőssége. Aki ezt felépíti gyermeke számára, nem lehet kétsége gyermeke életben való elindítása és a piacképes tudás megszerzése felől!
Mai felgyorsult világunkban közös felelősségünk, hogy odafigyeljünk pénzügyeinkre. Az állami nyugdíjrendszer működőképessége korlátozott, évei meg vannak számlálva. Az egyre kevesebb aktív dolgozó képtelen eltartani egyre több inaktív nyugdíjast. Egyetlen megoldás: az öngondoskodás keretein belül – megfelelő szakmaisággal – kiválasztott és hosszú távon menedzselt pénzügyi eszközrendszer.

A legtöbb ember rendelkezik hitelekkel, biztosításokkal, betétszámlákkal; de azok konkrét paramétereit, tulajdonságait kevesen tartják számon. Sokunk arra sem emlékszik, mi volt a célja, mikor megkötötte hosszú távú életbiztosítását… Pedig egy kis odafigyeléssel és szakmai segítséggel milliókat takaríthatunk meg!
A pénzügyi kultúra hiánya nemcsak a családokra, hanem a cégekre is jellemző. Pedig önmaga ellen vét az a cég, aki nem használja a költségracionalizálás, az adóoptimalizálás vagy a hagyatéktervezés elemeit!
Ma Magyarországon a legtöbb ember nem ura az anyagi helyzetének. Ez igaz a vállalkozói rétegre is. Sokan vettek fel hitelt, s még többen váltak ennek áldozatává. A legtöbben az infláció miatt évente sok pénzt veszítenek a banki folyószámlákon tartott összegek után, sokan pedig régi, elavult hagyományos életbiztosításokba pumpálják kisebb megtakarításaikat. Ebből a kilátástalan helyzetből, s a régi, kedvezőtlen megoldásokból azonban van kiút. Változtatni sose késő!


Pénzügyi elemzés – Pénzügyi tervezés – Pénzügyi szaktanácsadás

A mai világban a megfelelő pénzügyi tervvel és független pénzügyi tanácsadóval rendelkező emberek sokkal nyugodtabbak pénzügyeiket és nyugdíjukat illetően, mint azok, akik nem rendelkeznek pénzügyileg felépített életstratégiával és szakértő tanácsadóval. Mindenki számára javasolt, hogy ugyanúgy, ahogy egészségügyi helyzetét illetően hozzáértő szakemberrel, orvossal (s nem egy gyógyszercég ügynökével) konzultál, úgy pénzügyeit illetően is egy hozzáértő, pénzintézetektől független szakemberhez forduljon. Ez mindig indokolt, manapság viszont vagyonunk megóvása érdekében elengedhetetlen.

Tanácsadóink kizárólag erős, jelentős háttérrel rendelkező pénzintézetekkel működnek együtt, s független – díjmentes – elemzést követően személyre szabott megoldásokat javasolnak Ügyfeleinknek, melyeket hosszú távon folyamat-menedzselnek.
Számunkra fontos, hogy exkluzív lehetőségeket, többletelőnyöket nyújtsunk Ügyfeleink számára, és a mai mércével mért legkorszerűbb tőkepiaci lehetőségekről adjunk folyamatos pénzügyi tájékoztatást.
Teljes körű pénzügyi szolgáltatási rendszert nyújtunk, így az Ügyfeleinkkel kialakított hosszú távú együttműködés során pénzügyi előnyöket, többletnyereséget, és plusz eredményeket érünk el. Hisszük, hogy Ügyfeleink megfelelő szakmai kiszolgálásán túl sikerül előremozdítanunk Magyarország pénzügyi kultúráját is!