• Pénzügyi tervezés folyamata
  Pénzügyi tervezés folyamata

  A piacon egyedülálló módon azt valljuk, hogy ne csak a szerződéskötésig tartson a tanácsadó kapcsolatot ügyfelével, hanem a kapcsolattartás igazából onnan kezdődjön.

  Bővebben...
 • Pénzügyi tervezés
  Pénzügyi tervezés

  Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek! Ezért egy biztos alapokon nyugvó, átgondolt pénzügyi tervre van szükség és a megfelelő pénzügyi eszközökre.

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Élettervezés
  Élettervezés

  Az élettervezés mindenkinél mást jelent. Ha a pénzügyi megközelítést vesszük alapul, az élettervezés egy híd, amely összeköti életünk céljait pénzügyi terveinkkel. 

  Bővebben...
 • Tervezői szolgáltatások
  Tervezői szolgáltatások

  Nálunk Ön van a középpontban! Megkeressük az Ön céljainak és pénztárcájának legmegfelelőbb pénzügyi megoldást.

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Minősítések
 • Szakmai minősítések

Szakmai minősítések

CFP (Certified Financial Planner) – CFP™ szakemberek olyan pénzügyi tanácsadók, akik megfelelnek az FPSB szigorú követelményeinek képzés, vizsga és tapasztalat vonatkozásában, valamint betartják az etikai és működési szabályzatokban foglaltakat munkájuk során. Rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, hogy használhassák a CFP™, CERTIFIED FINANCIAL PLANNER™ és védjegyeket. Világszerte alig több mint 100.000 szakember jogosult ezen védjegyeket használatára.


RPT® (Regisztrált Pénzügyi Tervező®) – olyan pénzügyi szakemberek, akik elvégezték a képzés alapmodulját és sikeres modulzáró vizsgát tettek. Az alapmodul a következő területeket érinti:

 1. Pénzügyi tervezés folyamataminosites
 2. Vagyonmérleg
 3. Költségvetés
 4. Cashflow terv
 5. Életpálya-szakaszok tervezése
 6. A többi tervezési terület alapismerete

Magyarországon a PSZÁF nyilvántartása szerint jelenleg 40.000-en foglalkoznak pénzügyi termékek közvetítésével. Ezek közül mindösszesen kevesebb mint 50-en rendelkeznek Regisztrált Pénzügyi Tervező® minősítéssel. Tehát, a szakma krémjéről van szó.


MPT® (Minősített Pénzügyi Tervező®) – Az MPT® szakemberek a képzés alapmodulján felül a következő 7 modult is elvégezték és sikeres vizsgát tettek, valamint a szakmai gyakorlat, referencia és egyéb követelményeket teljesítették.

A 7 modul:

 1. Befektetések tervezése
 2. Kockázat menedzsment és biztosítástervezés
 3. Nyugdíjtervezés
 4. Munkáltatói juttatások
 5. Adótervezés
 6. Hagyatéktervezés
 7. Oktatás, képzéstervezés

A Minősített Pénzügyi Tervező® szakembereknek rendszeres továbbképzésen kell részt venniük, hogy szakmai tudásuk mindig az aktuális pénzügyi piaci helyzetnek megfelelő legyen. Az újraminősítések alkalmával tesznek tanubizonyságot arról, hogy ismereteik időszerűek.